İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Remzi Yurtsever İlkokulu

Nis

İstanbul Valiliği uhdesinde başlatılan "BEN OKUYORUM İSTANBUL OKUYOR" Projesi'nde Çiçeklerimiz de var.

Mrt

Anasınıfı C ve D Şubeleri Çiçeklerimizin, Öğretmenlerimiz Safiye ÖZLÜ ve Nurhan KARACA rehberliğinde yaptıkları "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" çalışmaları.

Mrt

3/E Sınıfı Çiçeklerimizin Öğretmenleri Dilek ALVAÇ rehberliğinde yaptıkları hayallerindeki yapay çevre çalışmaları.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliklerimiz.

Saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ümmüye Beyza SÖZEN rehberliğinde çiçeklerimizin Ramazan hazırlıkları.

Mrt

4. Sınıf Çiçeklerimizin öğretmenleri rehberliğinde yaptıkları Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. yıl dönümü vesilesiyle Müdür Yardımcımız Nihal KÖK'ün seslendirmesini ve Öğretmenimiz Mustafa AYDIN'ın montajını yaptığı İstiklal Marşı'mız.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. Yılı kapsamında okulumuzda "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Etkinliği" düzenledik. Etkinliğe katılan ve emek veren bütün Çiçeklerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

3/F Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Gülistan ALTAY YILDIZ rehberliğinde yaptıkları "YEŞİLAY HAFTASI" etkinlikleri.

Şbt

Küçükçekmece Sosyal Hizmetler Merkezi koordinesinde "KORUYUCU AİLE" konulu bir seminer düzenledik.

Şbt

4/F Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Zeynep IŞKIN rehberliğinde yaptıkları "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" çalışmaları.

Şbt

4/D Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Gamze ÇAPAR rehberliğinde yaptıkları "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" çalışmaları.

Şbt

4/C Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Fatma YERSAL rehberliğinde yaptıkları "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" afiş çalışmaları.

Şbt

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.