İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Remzi Yurtsever İlkokulu

Kas

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ümmiye Beyza SÖZEN rehberliğinde öğrencilerimizin "Çocuk Hakları Günü" ile ilgili yaptıkları etkinlikleri.

Kas

Küçükçekmece Belediyesi'nin aracılığı ile, Uzman Klinik Psikolog İlke Eda BAHÇACI'nın sunumuyla gerçekleşen, "AİLE İÇİ İLETİŞİM" konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Sayın İlke Eda BAHÇACI'ya teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümünü saygıyla andık.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

2/C Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Büşra TEKİN rehberliğinde yaptıkları "Lösemili Çocuklar Haftası" etkinlikleri.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarımız.

Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anasıınıfı D Şubesi Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Nurhan KARACA rehberliğinde yaptıkları "Limonata Şenliği" etkinlikleri.

Ekm

Okulumuz 3/C Sınıfı öğretmeni Bedriye DİNÇER; çiçeklerimiz ve velilerimizle birlikte sınıflarına çok güzel bir okuma köşesi kazandırmakla yetinmeyip, sıralarını da rengarenk boyadılar.

Emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Ekm

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapan Nurcan ERTÜRK ve Gani USLU Çiçeklerimize, kendilerini korumaya yönelik bilgilendirme yaptılar.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Çiçeklerimizle sabah sporumuzu yaptıktan sonra derse geçiyoruz.

Ekm

4.Sınıf Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Gamze ÇAPAR rehberliğinde yaptıkları "6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu Günü" etkinlikleri.

Ekm

2/E Sınıfı Çiçeklerimizin, Öğretmenimiz Neziha KIYI rehberliğinde yaptıkları "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" etkinlikleri.

Ekm

Mevlid-i Haftası kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ümmiye Beyza SÖZEN rehbeliğinde, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları program.

Eyl

4.Sınıf Çiçeklerimizin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ümmeye Beyza SÖZEN rehberliğinde, Besmele ile ilgili yaptıkları etkinlikleri.

Eyl

1/A Sınıfı Çiçeklerimiz, Öğretmenimiz Gizem ALARÇİN rehberliğinde bakliyatları ayırarak, küçük kaslarını çalıştırma etkinlikleri yaptılar.