İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Remzi Yurtsever İlkokulu

Remzi Yurtsever İlkokulu

Cennet Mah. İmaret Cad. No.6 Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli, yenilikçi, tarafsız, ilkeli ve insan merkezi alan bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, kendine güvenen, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, yaratıcı, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, gelişime açık bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Metrobüsün Küçükçekmece ve Cennet Mahallesi duraklarına yakın ve eşit mesafededir. Ayrıca Sefaköy ve Halkalı´dan dolmuşla ve Küçükçekmece E-5 durağından geçen otobüslerle de ulşaım sağlanabilir.Marmaray Küçükçekmece durağına yürüme mesafsindedir.(200m)
Cennet Mah. İmaret Cad. No:4 Küçükçekmece, İstanbul
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul il merkezine (Taksim Meydanı) 29 kilometre, Küçükçekmece ilçe merkezine (Küçükçekmece Meydanı)300 metre uzaklıktadır.
BEYAZ BAYRAK- BESLENME DOSTU OKUL-OKULUM TEMİZ-SIFIR ATIK